15 ianuarie 2013

Jocuri şi activităţi la petrecerile cu Spiderman


Articol Advertorial

Animatorii  la petrecere vin in intampinarea copiilor cu o multime de activitati si jocuri adaptate la tematica cu Spider Man. Daca va decideti sa va concepeti singuri o petrecere acasa, mai jos va recomand cateva jocuri pe care le puteti face cu micutii vostri.

1. Joc de societate cu carti adaptate la tematica cu Spiderman
Jocul se joaca dupa regulile jocului de Domino. Se impart cartile in mod egal la fiecare jucator. cand jocul incepe fiecare jucator pune jos o carte asfel incat sa formeze perechi cu cartile asemanatoare de pe masa. Cine reuseste sa ramana fara nici o carte in mana castiga.

2. Pescuit in piscina
Fiecare copil primeste cate o undita. In piscina cu apa sunt asezati mai multi pesti din plastic cu magnet. La start jucatorii trebuie sa prinda cu undita, fara a se ajuta de maini, pestisorii din piscina. Cine prinde mai multi pesti castiga.

3. Ascunsa in cort
Un jucator sta in cort si numara pana la 10. Ceilalti participanti trebuie sa se ascunda prin apropiere. Dupa ce termina de numarat, jucatorul trebuie sa iasa in cautarea prietenilor sai. Daca ii gaseste acestea trebuie sa intre cu el in cort ca si in inchisoare. La final va continua sa numere ultimul jucator gasit (sau primul, cum se hotareste de la inceput).
cort, cort de joaca, cort copii, cort pentru copii, cort cu spiderman, cort spirdemn wendy house, jocuri in cort, jocuri la cort, jocuri si activitati cu cortul, idei de jocuri la cort, jucarii, jucarii spiderman, jocuri de interior, jocuri de exterior, jocuri pentru copii mici, jocuri cu bile, activitati pentru copii,


4. Concurs cu bile. Sunt necesari doi saci pentru jucarii. Se distribuie prin spatiul de joc mai multe bile colorate. La start jucatorii trebuie sa adune bilele intr-un timp cat mai scurt. Castiga echipa care a adunat mai multe bile. Se pot da sarcini diferite echipelor, sa adune bile de culori diferite, cu pasi mici de furnica sau cu pasi de urias, etc.
sac, sac de jucarii, sac de cu jucarii cu spiderman, saculet, sac de depozitare jucarii, jocuri cu spiderman, activitati copii, jocuri pentru copii, jocuri cu bile, jocuri de interior si exterior, jocuri preferate de copii, jocuri antrenante, intreceri, concursuri, 


 5. Monopoly Spiderman.
Acest joc se joaca dupa regulile jocului clasic de Monopoly doar ca este adaptat la tematica cu Spiderman pentru toti cei care il indragesc pe acest personaj.

6. Spin art cu aţa.
Fiecare copil primeste cate o farfurie rosie, ata neagra sau penea si lipici. Acestea indrumati de animator sau un adult, vor trebui sa lipeasca firele de ata pe farfurie sub forma de panza de paianjen.
sursa foto thepartywall.com, activitati de petrecere, jocuri la petrecere, jocuri cu spiderman, lucru manual, activitati copii la petrecere, spiderman , idei de activitati la petrecere, panza de paianjen, atelier de creatie, ateliere de creatie, 

Nu-i asa ca petrecerea ar putea dura la nesfarsit cu atatea jucarii si jocuri?

O multime de jocuri si alte cadouri pentru baieti si fete puteti sa gasiti pe http://www.topcadouri.ro