26 octombrie 2011

Jocuri şi activităţi pentru petrecerea de Halloween



Jocurile şi activităţile sunt cheia pentru o petrecere distractivă de Halloween . Mai jos vă puteţi bucura de mai multe idei de jocuri şi activităţi  pentru petrecerea de Halloween:

 
Pălărie de pirat. Invitaţii voştri ar putea să-şi confecţioneze câte o pălărie de pirat pe care să o poarte la petrecere şi pe care să o ia acasă la final, ca şi cadou. 



How to Make a Paper Pirate Hat -- powered by ehow


Gura monstrului. Aveţi nevoie de un carton mare, markere, şi pungi cu fasole.  Cartonul trebuie să-l desenaţi cu un monstru cu gura căscată. Decupaţi gura. Jucătorii la star trebuie să arunce săculeţii cu fasole prin gura monstrului. Câştigă cei care reuşesc de mai multe ori. Sau se pot elimina cei care nu reuşesc, continuându-se jocul până când rămâne un singur jucător.
gura monstrului, jocuri si activitati de Halloween,poza de p aperfectworld.org, jocuri pentru petreceri de halloween, halloween 2011, de jucat de halloween,

 Creaţi un concurs cu Sperietoare. Test de viteză pentru oaspeţii voştri. Aveţi nevoie de multe haine mici şi mari. Se poate face pe echipe. La start fiecare echipă îşi alege un reprezentant care să fie sperietoare şi va trebui să-l „îmbrace” cu cât mai multe haine. La final va câştiga echipa care a adunat cât mai multe haine...atenţie,  care nu cad.
Pânză de păianjen. Aveţi nevoie de o cordelină pe care o transformăm în pânză de păianjen. De asemenea, de câteva “premii, dulciuri, jucării de speriat” care să fie aşezate la capetele cordelinei. Este un joc de testare şi de muncă în echipă pentru jucători în care aceştea încearcă să descurce fir de fir  pentru a ajunge la premiile lor. 
Vânătoare de pălării. Aveţi nevoie de cât mai multe pălării de vrăjitoare. Le ascundeţi pe stradă sau în grădină, în funcţie de ce spaţiu dispuneţi. Apoi, la petrecere invitaţi participanţii (poate chiar o vrăjitoare pe mătură să-i sensibilizeze) pentru a găsi cât mai multe pălării de vrăjitoare. Pot să se joace individual sau pe echipă. Câştigă evident cei care au găsit mai multe pălării. 
vanatoare de palarii de vrajitoare, activitati de halloween,
poza d p trash2treasure.wordpress.com, idei de activitati pentru halloween, halloween 2011, palarie de vrajitoare,
Poveşti de groază. Aţi putea să adunaţi pe toată lumea într-un cerc, să întunecaţi camera, şi să le citiţi o poveste înfricoşătoare, ba mai mult să o completaţi cu elemente de recuzită pentru a fi mai „credibilă”  sau fiecare dintre participanţi să spună pe rând, câte o poveste de groază…. 
povesti de groaza, povesti de halloween,
poza de pe mostlyghosts.com, activitati de halloween pentru copii, activitati de halloween pentru petrecere, activitati de halloween pentru adolescenti, activitati de halloween pentru tineri, activitati distractive de halloween, jocuri de halloween pentru copii, jocuri de halloween,
Mumia. Binecunoscutul joc de împachetare. Aveţi nevoie de un sul sau mai multe de hârtie igienică. Se poate allege un singur jucător sa fie mumie sau se poate face jocul pe perechi. La start se începe împachetarea. Câştigă mumia care a fost creată mai repede. Sau, puteţi să punctaţi cea mai originală mumie.

Fişe printabile.Puteţi pune la dispoziţia invitaţilor mici fişe imprimabile creioane colorate .

Confecţionare de Măşti. De asemenea, ar putea să-şi creeze propiile lor măşti de Halloween. Aveţi nevoie de cartoane, markere, lipici, hârtie creponată, foarfeci, seminţe, etc. Şi de nişte şabloane care să vă ajute. Puteţi să vă folosiţi de farfurii din carton pe care să le transformaţi în măşti.
poza de p childrenmasks.net, masti copii, fa singur masca, confectionat de masti, masti de halloween, halloween masti, accesorii de halloween,
Alte lucruri manuale.Sau poate ai vrea ca invitaţii tăi să-şi confecţioneze ei fantomele lor, brăţări spider sau alte jucării.